Att sälja

 

Att sälja hos oss är enkelt, ring oss idag så bokar vi in ett hembesök. Föredrar ni att komma in till oss istället är ni hjärtligt välkomna på en kopp kaffe.

 

Online-försäljning

 

Genom att lämna in saker hos oss kan vi lova riktigt fin exponering. Vi samarbetar med auctionet samt har en egen auktionskammare vilket ger din produkt tusentals potentiella köpare världen över, dygnet runt. Det skall vara enkelt och det är det. Skicka in en förfrågan tillsammans med bilder av objektet online, besök oss eller ring och boka ett hembesök.

 

Hembesök

 

Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök och kan värdera sakerna på plats. Vi berättar då även hur vi tänker exponera era produkter på bästa sätt. Det kan vara så att vi använder oss av online exponering men i vissa fall kan en slagauktion ge bättre respons, framförallt om det är lokala föremål med anknytning till bygden.

 

Hela/delar av hem

 

Vi kan hjälpa er att avyttra hela eller delar av ett hem. Vi hjälper då även till med allt ni behöver, från flytt till bortforsling av skräp. Vi kan rekommendera olika städfirmor.